Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد احمدپور صبح سه‌شنبه در نشست بررسی وضعیت درمانی شهرستان جم اظهار داشت: فضای فیزیکی بیمارستان توحید جم متناسب با جمعیت هزار و ۴۰۰ نفری پرسنل نفت و گاز در دهه ۶۰ احداث شده است و اکنون پاسخگوی جمعیت ۷۰ هزارنفری شهرستان نیست.

احمدپور با تأکید بر اینکه وزارت بهداشت در کنار وزارت نفت به حوزه درمان شهرستان کمک کند افزود: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیروی انسانی متخصص و طرحی را در اختیار بیمارستان توحید جم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضعیف‌ترین درمانگاه تأمین اجتماعی در جم

وی با اشاره به اینکه حوزه بهداشت در جم در شرایط مطلوبی قرار دارد خاطرنشان کرد: یکی از مراکز درمانی بخش مرکزی شهرستان شبانه روی شود تا از بار مراجعین سرپایی به بیمارستان توحید جم کاسته شود.

احمدپور با اشاره به اینکه ضعیف‌ترین درمانگاه تأمین اجتماعی استان در جم راه‌اندازی شده است گفت: بر اساس آمار ۱۵ هزار و ۳۰۰ نفر بیمه‌شده اصلی تأمین اجتماعی در جم ساکن هستند که با توجه به پرداخت بیمه ۱۰ هزار نیروی پتروشیمی ساکن در جم در شعبه عسلویه، آمار شهروندان دارای بیمه تأمین اجتماعی در جم به‌مراتب بالاتر است.

فرماندار جم بابیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی از زیر بار حوزه درمان جم شانه خالی کرده است افزود: این سازمان باید با تجهیز و ارتقای نیروی انسانی در درمانگاه تأمین اجتماعی جم، نسبت به جمعیت چند هزار نفری بیمه شده خود در شهرستان، خدمات مناسبی ارائه کند و در حق مردم جفا نکند.

شهرستان جم در جنوب استان بوشهر علی‌رغم ظرفیت‌های فراوانی که دارد، با مشکلات متعددی در زمینه‌های مختلف روبرو است که تناسبی با ظرفیت‌های این شهرستان ندارد.

یکی از مسائل مهم مردم شهرستان جم در زمینه درمانی است که به دلیل نبود امکانات و زیرساخت‌های مناسب در این زمینه، مردم با مشکلات فراوانی برای امور درمانی خود روبرو هستند.

با وجود میزبانی شهرستان جم از خانواده‌های کارکنان پایتخت اقتصادی و انرژی کشور یعنی کارکنان صنایع عظیم پارس جنوبی، مردم با مسائل جدی روبرو هستند و صنعت در زمینه درمان به خوبی پای کار نبوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی علوم پزشکی بیمارستان توحید جم تأمین اجتماعی شهرستان جم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۲۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه درصدد هستیم در سال جاری نیز ۱۵ کیلومتر از شبکه‌های فرسوده آب در منطقه اردستان بازسازی و نوسازی شود، اظهار داشت: در سال گذشته هدر رفت آب در منطقه اردستان از ۲۷ درصد به ۲۴ درصد کاهش یافت که این روند کاهشی همچنان در دستور کار قرار دارد.

تأمین ۷۵ درصد نیاز آبی اردستان از طرح آبرسانی اصفهان بزرگ

وی به چگونگی تأمین ۲۰۰ لیتر در ثانیه نیاز آبی منطقه اردستان پرداخت و خاطر نشان کرد: حدود ۷۵ درصد نیاز آبی این منطقه از طریق طرح آبرسانی اصفهان بزرگ و مابقی آن به وسیله ۵۰ حلقه چاه و ۱۵ باب قنات تأمین می‌شود، این در حالی است که نیاز آبی منطقه اردستان در پیک مصرف به ۲۶۷ لیتر در ثانیه افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به تأمین پایدار آب شرب سه شهر و ۱۰۹ روستا در منطقه اردستان تصریح کرد: یکی از اقداماتی که در راستای تأمین پایدار آب شرب این منطقه اجرایی شده، اصلاح و بازسازی دو باب ایستگاه پمپاژ است چرا که هم اکنون میزان انتقال آب از خط آبرسانی اصفهان بزرگ به اردستان حدود ۷۵ لیتر درثانیه است که پیش بینی می‌شود با اصلاح پمپ‌های شناور این ایستگاه‌های پمپاژ، دبی انتقال آب به ۹۰ لیتر درثانیه افزایش یابد.

اکبریان افزود: این در حالی است که عملیات اجرایی این پروژه تا پایان خرداد ماه سال جاری به پایان می‌رسد.

اکبریان خاطرنشان کرد: تکمیل خط آبرسانی به مجتمع روستایی همبرات و برزاوند، حفر چاه در منطقه زواره و تکمیل سیستم تله متری تأسیسات آبرسانی، دیگر اقداماتی است که در راستای تأمین پایدار آب شرب منطقه اردستان عملیاتی شده است.

کد خبر 6096829

دیگر خبرها

  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • کشور در حوزه اقتصاد نیاز به وعده صادق دارد
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • ورزش درمانی برای رفع کف پای صاف